•• DJ Antoine ••

contact

Timemachine

90's SING ALONG TIME MACHINE

Are you ready to travel back in time? DJ Antoine presenteert de '90's SING ALONG TIME MACHINE', een concept van alle tijden voor alle tijden. Speciaal ontwikkeld voor bedrijfsfeesten, kermissen, marktpleinen en de grotere feesttenten. DJ Antoine draait precies wat iedereen wil horen en geeft een show die nooit gaat vervelen. Een feest van herkenning met heel veel heerlijke O JA's... Get ready for the flashback of your life!

De avond begint met een klok die in één uur terugtikt naar 0.00. De 90's SING ALONG TIMEMACHINE gaat dan op spectaculaire wijze met licht Laser en rook in werking. Het intro van de show staat tot de seconde nauwkeurig vast. Alles loopt geweldig synchroon in de tijdcodeshow: DJ Antoine neemt het publiek daarna terug mee in de tijd. De tijd van Telekids, Friends, The Fresh Prince of Bel Air en Beverly Hills 90210. De tijd van Rock, Nirvana, R&B, HipHop, House en Jantje Smit. Soms lijkt het of de tijdmachine op hol slaat, maar dat is slechts schijn: de muziek, videoclips, animaties, het licht en zelfs een quiz. 90's party is hot! Dans op de vergeten nummers en de guilty pleasures: van Mooi Man via Julio Iglesias naar The Spice Girls . Wat een geweldige interactie met het publiek, alles klopt gewoon bij de 90's SING ALONG TIME MACHINE. Het podium is groots: 12 meter breed 3 meter diep en 3,5 meter hoog met een echte tijdmachine van alle tijden erop. Back to the future is er niets bij.

Meer info en boekingen:
DJ Antoine.nl

Twitter nieuws

dj antoine
De nieuwe uitdaging voor onze studente kleine meisjes worden groot . 😥 — bij MHBO Academie Utrecht https://t.co/e9GCOunSKw
12-02-2019 - Beantwoorden - Retweeten
dj antoine
Goed, vakkundig en betrouwbaar https://t.co/fiHfKmdgjs
08-02-2019 - Beantwoorden - Retweeten


Meer op twitter